lliurament-trofeus-raspall-cafd-ucv

DOS ALUMNES DE LA UCV SÓN CAMPIÓ I SUBCAMPIÓ DEL CIRCUIT SUB 23 DE RASPALL

Josep Llopis (Ricardet) i Hèctor Ibiza (Ibiza) són alumnes de CAFD UCV i conformen l’equip de raspall UCV en el CADU

El passat dilluns es va disputar a Xeraco la final del X Circuit sub-23 de Raspall, on dos dels protagonistes són alumnes de la UCV. Josep Llopis (Ricardet) és graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la UCV i actualment està cursant el Màster de Gestió Esportiva Municipal. Per altra banda, Hèctor Ibiza (Ibiza), està cursant el grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport en la seu de Xàtiva.

Ibiza en joc en Xeraco

Ibiza en joc en Xeraco

Ells dos, són els actuals jugadors que conformen l’equip de raspall UCV en el CADU de Pilota Valenciana. En aquesta ocasió van jugar en contra. Ricardet (Josep) estava acompanyat per Badenes al rest, i l’equip d’Ibiza (Hèctor) estava format per ell, Salelles i Lorja. La victòria finalment va caure de la banda de la parella, però l’equip d’Ibiza va fer un grandíssim paper, i fins i tot van estar a punt de guanyar. El resultat va ser de 25 x 20.

Héctor i Jospe d'esquerra a dreta acompanyats d'Eduard i Juan

Hèctor i Josep d’esquerra a dreta acompanyats d’Eduard i Juan (Foto: SAFD UCV)

El Circuit sub 23 de Raspall és considerat com un dels torneigs més importants dins del món de la Pilota Valenciana en l’àmbit de la Tecnificació.

Tant Josep com Hèctor, competiran juntament de nou en el CADU 2017, on intentaran aconseguir l’or en la modalitat de Raspall, com ja ho feren en el 2015.

Josep Llopis

Lluís Ramos

17/11/2016

Leave a Comment