JUNTES PER LA PILOTA. CRÒNICA D’UNA EXPERIÈNCIA DIDÀCTICA

Maria Canet Benavent

Les alumnes de 2n de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de la Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir (campus de La Costera) assistirem a un entrenament de pilota valenciana, concretament de raspall, en la localitat de Beniparrell. Fou una experiència divertida, ja que hi ha escola de pilota de dones amb molta experiència i un gran nivell, i poguérem compartir la vesprada jugant a pilota, assignatura que estem cursant en aquest quadrimestre i esport que elles practiquen.

Una vegada en Beniparrell, tinguérem una bona benvinguda per part de les xiques i l’entrenador (Carlos Costa), que ens explicaren com anava a funcionar l’entrenament i ens donaren bons consells per jugar.

Seguidament ens arreglarem les dues mans i férem un bon escalfament per afrontar les partides que prèviament compensarem amb jugadores de Beniparrell i de la UCV, per tal d’igualar els enfrontaments.

foto pelota2

En aquesta jornada d’agermanament, poguérem observar que no sols interessa aquest esport a les xiques joves, sinó que també a les dones amb més edat, que tenen i transmeten una gran passió i estima per la pilota. Poguérem gaudir de l’alt nivell d’algunes jugadores molt joves, que ja es mouen per campionats importants i han demostrat que les dones també hi valem per a aquest esport, oferint un gran joc. #dona&pilota.

Etiquetas:

Leave a Comment