UCV PIONERA PROMOCIONANT LA PILOTA VALENCIANA EN LES AULES

Aquestes dues setmanes les activitats de pilota valenciana en la UCV han sigut enriquidores pels alumnes de l’assignatura Jocs i Esports Autòctons

La passada setmana els alumnes de l’assignatura de Jocs i Esports Autòctons impartida pel professor Lluís Ramos, van visitar a Puçol l’exposició itinerant “Faixa Roja, Faixa Blava”, que és l’exposició més completa de l’esport per excel·lència dels valencians. Un repàs de l’evolució del joc, de la seua història, dels jugadors, de les modalitats, dels espais, dels materials i tipus de pilotes, entre d’altres.

Aquesta setmana han gaudit de la visita de dos jugadors professionals, Soro III i Fageca que ens han acostat la pilota de primera mà, i els alumnes han pogut resoldre les seves inquietuds i dubtes.

És per la UCV un plaer tindre a les primeres figures en les nostres aules,  així  la degana de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, la Dra. Chelo Moratal ha acollit als ponents en el hall de la seu de La Inmaculada, al campus de Torrent.

D'esquerra a dreta: Soro III, Chelo Moratal (degana de la la FCCAFE) i Lluís Ramos (professor deJoscs i Esports Autòctons)

D’esquerra a dreta: Soro III, Chelo Moratal (degana de la la FCCAFE) i Lluís Ramos (professor de Jocs i Esports Autòctons)

La decana també va rebre a Fageta. En la foto d'esquerra a dreta, Lluís Ramos (professor), Chelo Moratal (degana), Fageta i Luis Estevan (secretari)

La decana també va rebre a Fageta. En la foto d’esquerra a dreta, Lluís Ramos (professor), Chelo Moratal (degana), Fageta i Luis Estevan (secretari)

El alumnes de la FCCAFE junt al professor Lluís Ramos amb Soro III després de la seua conferència d'aula

El alumnes de la FCCAFE junt al professor Lluís Ramos després de la seua conferència d’aula de Soro III que es fotografia al centre de la imatge

Leave a Comment